• Rean Gijzen nieuwe trainer/coach GSV'28 2

    Het bestuur en de technische commissie van GSV'28 zijn enorm blij met het nieuws dat we samen met een nieuwe technische staf voor GSV'28 2 verder gaan inzetten op een jeugdig ambitieus team waar ook genoeg ruimte is voor gezelligheid en vriendschap. Samen met de bestaande (ervaren) spelersgroep die al sinds 2019 in de reserve 1e klasse A voetbalt, gaan we bouwen aan een team dat bestaat uit ervaren spelers en (jeugdige) talenten die prestatief willen voetballen.

    Rean Gijzen gaat daarbij vanaf komend seizoen 2024/2025 de leiding krijgen over ons 2e elftal en verzorgt zowel de trainingen als coaching rondom wedstrijden op zondag. Ivo Jeurninck gaat hem hierin assisteren op het trainingsveld en vanuit de dug-out. Ivo blijft tevens keeperstrainer van GSV'28. Dion Nijsten sluit als leider aan bij de staf van GSV'28 2. Zijn ervaring als selectiespeler en jeugdleider van GSV'28 helpt bij het motiveren van een nieuwe generatie jeugdspelers die de komende jaren de aansluiting gaat maken richting het seniorenvoetbal.

    Rean is geen onbekende in Genhout. Als trouwe vrijwilliger van gezamenlijke jeugdteams van VV Schimmert en GSV'28, staat hij meerdere keren per week op het veld. Rean heeft de ambitie om op termijn zijn UEFA C-diploma te behalen en krijgt daarvoor bij GSV'28 alle ruimte.

    Als vereniging hebben we de ambitie om de bestaande spelersgroep aan te vullen met een aantal (jeugdige) talenten uit de regio. Daarnaast gaat GSV'28 spelers uit eigen jeugdafdeling komende seizoenen een kans geven om aan te sluiten bij GSV'28 2. Heb jij interesse om een keer mee te trainen met GSV'28 2? Benader Rean dan via 06-54712656.

    We wensen Rean, Ivo en Dion veel succes en plezier met deze mooie uitdagingen. Zet 'm op, mannen!