• Remy Winkelmolen en Ivo Jeurninck nieuwe assistent-trainers GSV'28

  Vanaf het nieuwe seizoen 2024/2025 gaat Remy Winkelmolen Bas Dullens opvolgen als assistent-trainer van GSV’28 1. Remy wordt daarmee assistent van onze nieuwe hoofdtrainer Joep Schepers die verantwoordelijkheden van Bart Meulenberg over gaat nemen. Ook Ivo Jeurninck gaat naast zijn rol als keeperstrainer aan de slag als assistent-trainer van GSV'28 2.

  Remy is al jaren lid van GSV'28. Hij voetbalde tot en met zijn 19e bij GSV’28 en debuteerde in die tijd ook al jong bij GSV’28 2 en even later GSV’28 1. Daarna ging hij zijn talenten op de grasmat van Caesar in Beek inzetten. In die tijd speelde Remy ook op een behoorlijk niveau in de zaal bij ZVV Neerbeek. In 2013 besloot Remy terug te keren naar zijn jeugdvrienden uit Genhout. Daar beleefde hij met GSV'28 hoogtijdagen door twee keer te promoveren. Zowel in 2015 als 2019 stond hij op het veld toen GSV'28 2 promotie afdwong. Eind vorig seizoen besloot Remy te stoppen met prestatief voetbal. Als lid van ons 35+ team helpt Remy ons dit seizoen nog regelmatig bij GSV'28 2. Remy gaat nu aan de slag als assistent-trainer en start komend seizoen met Voetbalcoach 2 (de voormalige UEFA-C-opleiding) bij de KNVB.

  Bas Dullens stopt als assistent-trainer
  Na 3 seizoenen als speler en 4 seizoenen als assistent-trainer van GSV’28 1 gaat Bas Dullens vanaf volgend seizoen op een andere manier zijn bijdrage leveren aan GSV’28. Bas was vorig seizoen een half seizoen interim-hoofdtrainer toen Bart Meulenberg gedeeltelijk afwezig was. GSV’28 is Bas enorm dankbaar voor zijn bijdrage aan de sportieve successen van onze vereniging. Zeker in die moeilijke, onzekere periode. Hoogtepunten voor en met Bas bij GSV’28 zijn de periodetitels met GSV’28 1 in 2018 (als speler) en 2024 (als assistent-trainer), zijn openingsdoelpunt in de met 4-1 gewonnen derby tegen oude liefde Caesar en de 5 andere doelpunten die hij (veelal met zijn bekende ‘Bölles van Dölles’) maakte. In 2020 nam Bas afscheid als speler: de 0-2 uitzege bij RKSV Heer, waardoor GSV’28 1 de virtuele koppostitie pakte, bleek zijn laatste kunststukje. Een paar maanden later vierde hij zijn afscheid met een vriendentoernooi en -feestavond in de kantine van GSV'28.

  Technische staf GSV’28 1 compleet
  Met het goede nieuws over Remy als nieuwe assistent-trainer is de technische staf van GSV’28 1 voor volgend seizoen 2024/2025 compleet:
  - Joep Schepers (hoofdtrainer)
  - Remy Winkelmolen (assistent-trainer)
  - Sascha Winkelmolen (leider)
  - Boudewijn Kock (verzorger)
  - Ivo Jeurninck (keeperstrainer)
  - Donny Senden, Erik Janssen en Sven Sogeler (assistent-scheidsrechters)
  - Arno Wouters (bestuurslid technische zaken: aanspreekpunt vanuit bestuur GSV'28)

  Ivo Jeurninck assistent-trainer GSV’28 2
  Ook de technische staf van ons 2e elftal wordt aangevuld voor komend seizoen. Naast trainer/coach Arno Derrez en leiders Wil Stassen en Willem Derrez sluit Ivo Jeurninck aan als assistent-trainer. Ivo is op dit moment het 2e seizoen keeperstrainer van GSV’28 en gaat die rol volgend seizoen combineren met het assistent-trainerschap van GSV'28 2. Ivo gaat net als Remy Winkelmolen komend seizoen de Voetbalcoach 2 (de voormalige UEFA-C-opleiding) van de KNVB volgen en doet praktijkervaring op in de technische staf van GSV’28.

  Technische staf GSV'28 2 - seizoen 2024/2025
  - Arno Derrez (trainer/coach)
  - Ivo Jeurninck (assistent-trainer)
  - Wil Stassen (leider)
  - Willem Derrez (leider)
  - Donny Senden, Erik Janssen en Sven Sogeler (assistent-scheidsrechters)

  Extra handjes altijd welkom
  Wil jij GSV'28 zo nu en dan helpen als assistent-scheidsrechter? Neem dan contact op met Arno Wouters via 06-12412590. GSV'28 werkt met een groep van vrijwilligers die rouleert bij wedstrijden van GSV'28 1 en 2.