• Sponsor van de Maand - November 2019 • Care4Finance

  Sponsor van de maand – november 2019
  Dinsdag 15 oktober 2019, Genhout

  Dinsdag 15 oktober, zo maar een avond in de kantine van GSV’28. Voorzitter Stan Nijsten sprak met de altijd enthousiaste Petra Withoot. Haar bedrijf Care4Finance is als sponsor van de Veterinnen (VR30+) ‘Sponsor van de Maand’ van GSV’28. Petra en Stan hadden een leuk gesprek over haar bedrijf, GSV’28 en een koe op het veld.

  Vertel kort over uw bedrijf. Waarmee kunt u GSV-ers van dienst zijn?

  “Mijn bedrijf Care4Finance is een administratiekantoor voor starters en het MKB in Limburg gespecialiseerd in financiële administraties, salaris administraties, belastingaangiftes en jaarrekeningen. Daarnaast help ik particulieren en kleine zelfstandigen bij het maken en indienen van hun inkomstenbelasting-aangiftes.

  Dat doe ik al 15 jaar. De diversiteit van de werkzaamheden en klanten waarmee ik nu dagelijks bezig ben, maakt mijn werk veel interessanter en uitdagender. Van een kinderdagverblijf tot bedrijf in grondverzet en van een vishandel tot een bloemist. Mooie bedrijven, leuke mensen.”

  Bezoek de website van Care4Finance voor meer informatie en een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden: www.care4-finance.nl

  Wat is uw connectie met GSV’28?
  “GSV’28 is helemaal mijn voetbalclub geworden. Na mijn handbalcarrière ben ik eerst beginnen te voetballen in mijn woonplaats Geulle. We kwamen met een groepje vrouwen in aanraking met (de kantine van) GSV’28 en waren al snel verkocht. Ik voetbal nu al 10 jaar voor GSV’28. Eerst nog in het 2e vrouwenelftal op zondagochtend, inmiddels op vrijdagavond bij VR30+.

  Die groep vrouwen train ik zelf ook iedere woensdagavond. Het VR30+-team is een succes gebleken, want we zijn inmiddels met 18 speelsters en 2 leiders. Ongeveer 8 keer per voetbalseizoen spelen wij onze wedstrijden tegen andere VR30+-teams in de regio. Het hoogtepunt van ons seizoen is altijd in september. Dan gaan we samen met de andere vrouwen van GSV’28 op trainingsweekend. Een geweldige teambuilding die we al járen organiseren.

  Verder ben ik nu ruim 4 seizoenen bestuurslid van GSV’28, waarvan de laatste 3 als Penningmeester en lid van de kantinecommissie. Onze kantine is erg leuk om mee bezig te zijn. Niet alleen het financiële, maar zeker ook het organisatorische deel. Het resultaat zien we wekelijks een keer of 4/5 terug: mensen die het samen gezellig hebben bij GSV’28.”

  Welke leuke anekdote kunt u vertellen over GSV’28?
  “Een van de meest bijzondere momenten die ik heb meegemaakt op het veld was een wedstrijd in Sibbe. Net als Genhout een klein dorp boven op een berg waar ook veel dieren rondom het sportpark lopen. Tijdens een van onze wedstrijden op zondagochtend kwam opeens een koe kijken naar ons spel. Het leek haar wel te interesseren, want we kregen haar maar wat moeilijk van het veld af. Wedstrijd gestaakt. Met ‘vrouw en macht’ hebben we uiteindelijk de koe weer terug op haar plaats gekregen. De wedstrijd kon uiteindelijk uitgespeeld worden. Een paar weken geleden speelden we met onze Veterinnen weer in Sibbe. Gelukkig lag die koe nu wel lekker te slapen in haar stal.”

  En dan nog een aantal afsluitende vragen:

  Favoriete club
  “Ajax”

  Favoriete speler
  “Op dit moment Frenkie de Jong en voorheen Dennis Bergkamp.”

  Was ooit aanwezig bij … (voetbal evenement/wedstrijd)
  “… de uitzwaaiwedstrijd Nederland-Ghana in voorbereiding op het succesvolle WK 2010. Het werd een hele leuke dag in de Kuip in Rotterdam. Het was voor mij de eerste keer dat ik in het stadion was bij een wedstrijd van Oranje. Ik kan me nog goed herinneren dat we speciale oranje T-shirts van ‘Loesje’ droegen met de tekst: ‘Vrouwen weten dondersgoed wanneer mannen buitenspel staan’ (zie foto).

  Ja, en als ik kijk naar mijn eigen sportcarrière was de kampioenswedstrijd in de 1e divisie handbal een hoogtepunt. Ik speelde destijds bij SVM in Munstergeleen. Ook zo’n gezellige (familie)vereniging als GSV’28. Helaas speelden we maar een seizoen in de Eredivisie.”

  Speelde zelf ooit als … voor …
  “Tegen wil en dank in als laatste vrouw en soms zelfs keepster (ik wilde veel liever voorin spelen) bij Geulsche Boys en GSV’28. En als handbalster bij SVM & V&L, meestal als hoekspeelster of (midden)opbouwster en heel af en toe als keepster.”

  Sponsorrugnummer
  4