• Sponsor van de Maand: El Arte Flores

 • El Arte Flores

  Sponsor van de maand - maart 2020
  Donderdag 16 januari 2020, Genhout

  Nu alle kerstkransjes, oliebollen en wafels weer van tafel zijn, was het weer tijd om op pad te gaan bij een volgende ‘Sponsor van de Maand’. Overbuurvrouw Sandra Smeets viert komende maand haar 15-jarig jubileum van haar kleurrijke bedrijf El Arte Flores. Het is dan ook niet meer dan logisch dat GSV’28 haar (bedrijf) deze maand in het zonnetje zet.

  Vertel kort over jouw bedrijf. Waarmee kun jij GSV-ers van dienst zijn?
  “El Arte Flores betekent ‘de kunst van het bloemschikken’. Daarmee is mijn bedrijf eigenlijk ook begonnen en ben ik nog steeds wekelijks actief. Inmiddels is El Arte Flores uitgegroeid tot een volledige bloemenzaak. Ik lever op bestelling en naar volledig eigen wens aan particulieren en bedrijven.

  Ik ben dagelijks bezig met bestellingen en mensen die zelf mijn zaak bezoeken. Ik houd niet van het ‘massa-werk’ dus probeer zoveel mogelijk persoonlijk te werken en in te spelen op trends en wensen van mensen waarvoor het bloemstuk is. Ik lever voor mooie momenten in het leven als een verjaardag, jubileum, geboorte of bruiloft, maar ook voor minder leuke momenten zoals rouwbloemwerk.

  Mijn cursussen bloemschikken zijn bekend bij jong en oud. Het is een mooie gelegenheid om samen gezellig en creatief bezig te zijn. De workshops zijn geschikt voor zowel ‘beginners’ als gevorderden. Ik verzorg alles van A tot Z: van spullen tot uitleg en van gezelligheid tot ’n ‘teske koffie’ met wat lekkers. Aan het einde van de workshop gaat iedereen met een prachtig bloemstuk naar huis.

  Alles wat ik voor mijn klanten maak, doe ik ‘aan huis’. Daar organiseer ik ook jaarlijks een Voorjaarsshow en Kerstshow. Een heel weekend is ons huis en een gesloten tent ter grootte van onze achtertuin verbouwd tot gezellige inspiratiebron voor het voorjaar of de winterse Feestdagen. Het zijn altijd hele gezellige weekenden, waarbij vele mensen mijn zaak weer weten te vinden.

  Dit jaar bestaat El Arte Flores 15 jaar. Dat vier ik uiteraard ook tijdens de Voorjaarsshow op zaterdag 7 en zondag 8 maart tussen 10.00 en 17.00 uur. Kom ook eens een kijkje nemen en vier dit jubileum samen met ons team.”

  Ga gerust eens een kijkje nemen bij El Arte Flores (Op den Hoogen Boom 48, tegenover het Jean Nijsten Sportpark van GSV’28) of bel voor een afspraak op 06-38198454.

  Wat is uw connectie met GSV’28?
  “Zelf ben ik helemaal geen voetballer en mijn man Ron ook niet, maar we kennen er wel héél veel mensen. We volgen de club en de uitslagen wel een beetje, maar zijn niet spelend lid of betrokken bij een team. Wie weet… (zegt voorzitter Stan met een knipoog). We gaan wel regelmatig naar evenementen van GSV’28. Volgens mij hebben wij nog geen enkele Likkepot Trip gemist. En we zijn uiteraard altijd bij de carnavalsactiviteiten die plaatsvinden bij GSV’28: de Mansluu/Vrouluuzitting, de Carnavalsaovend, het Pyjama-Frühshoppe en dit jaar eenmalig het Auw Wieverbal. Oh ja, en we zijn natuurlijk bij de verschillende Sponsoractiviteiten geweest. Gezellig!”

  Welke leuke anekdote kunt u vertellen over GSV’28?
  “In 2015 zijn we bij de finalewedstrijd van het 2e elftal in Bunde geweest. Het was super spannend. Uiteindelijk wonnen onze mannen met 3-2 en promoveerden. Ik kan me nog heel goed herinneren dat onze buurvrouw Marian Nijsten haar neefje Steef aanmoedigde (‘Kom op, he Nies!!!) vlak voor het nemen van de beslissende strafschop wat uiteindelijk het winnend doelpunt bleek te zijn.”

  En dan nog een aantal afsluitende vragen:

  Favoriete club
  “Ajax”

  Favoriete speler
  “Frenkie de Jong”

  Was ooit aanwezig bij … (voetbal evenement/wedstrijd)
  “… de derby van vorig seizoen: GSV’28-Caesar. Het was de enige wedstrijd die ik vorig seizoen zag, en wat voor één… De scheidsrechter strooide met kaarten. Volgens mij kreeg Caesar 3 rode kaarten in de eerste helft. GSV’28 won natuurlijk ‘gemakkelijk’ met 4-1.”

  Speelde zelf ooit als … voor …
  “Ik heb nog nooit gevoetbald, maar wel gedanst en paardgereden. Als ik nog ooit ga voetballen, word ik linker middenvelder en ‘dans’ ik langs de linkerflank.“

  Sponsorrugnummer
  11