• Sponsor van de Maand - Oktober 2019

   

 • Jogl Advice / Jogl Advice Solar

  Sponsor van de maand - oktober 2019
  Dinsdag 1 oktober 2019, Ulestraten
   

  Dinsdag 1 oktober waren Frank Graman en Stan Nijsten te gast bij onze 1e ‘Sponsor van de Maand’: Jogl Advice / Jogl Advice Solar uit Ulestraten. We werden hartelijk ontvangen door oud GSV’28-aanvoerder Ruud Costongs.

  Vertel kort over uw bedrijf. Waarmee kunt u GSV-ers van dienst zijn?

  Jogl Advice adviseert sinds 2004 particulieren en bedrijven met maatwerkoplossingen voor rolluiken, garagedeuren, terrasoverkappingen en zonweringen. Daarnaast heb ik 4 jaar geleden Jogl Advice Solar opgericht, een bedrijf gespecialiseerd in zonnepanelen. Wij leveren altijd advies op maat door vooraf bij onze klanten te gaan kijken. Voor ons is dan ook de mond op mond reclame van groot belang. Ons werkgebied is heel Limburg.

  We zijn daarnaast goed in het ontzorgen van onze klanten. Een voorbeeld: vorige week belde een particuliere klant mij over een defecte garagepoort als gevolg van een blikseminslag. Ik ben direct gaan kijken en heb het schaderapport voor de verzekeraar geschreven en ingediend en dit verder afgehandeld. We hebben ook meteen gekeken naar een nieuwe oplossing voor deze trouwe klant.

  Bezoek de website van Jogl Advice voor meer informatie en een vrijblijvend adviesgesprek: www.jogl.nl

  Wat is uw connectie met GSV’28?

  Ik speelde tussen 1987 en 1993 bij GSV’28. Het was een geweldige tijd met als voetballers zoals: Leon Vos, Hub Nijsten, Marcel Loosveld, Anton Biloro, Dave Tocaya ,Jos Meisen en nog veel meer toppers uit die tijd. We werden twee keer kampioen (4e en 3e klasse) en pakten bijna ieder jaar wel een periodetitel. Altijd feest dus. Of het nu in de houten kantine was, in de Meerpaal of bij één van de Genhouter spelers thuis. Een mooie tijd waarop ik graag nog eens terugkijk.”

  Welke leuke anekdote kunt u vertellen over GSV’28?

  “Een van de hoogtepunten die ik heb meegemaakt was het opbouwen van de nieuwe kantine van GSV’28 begin jaren 90. Zoveel mensen en verschillende ondernemers droegen hun steentje bij. Onder leiding van dirigent Jean Nijsten werd er hard gewerkt en veel gelachen. Ik vergeet ook nooit meer dat de oude (houten) kantine verkocht werd aan Centrum Boys. Zij kwamen deze oude ‘houten kist’ ophalen.”

  In het gesprek met Ruud blijkt wel hoe enthousiast hij is over deze periode in Genhout. Vraag hem zelf nog maar eens naar anekdotes over trainer Gerard Hoenen of John Vranken en doelman Leon Vos met een uitnodiging op trainingskamp in Cobbenrode (Duitsland).

  En dan nog een aantal afsluitende vragen:

  Favoriete club

  FC Barcelona”

  Favoriete speler

  Messi, de naam van mijn hond. Hij kan alles behalve koppen.”

  Was ooit aanwezig bij … (voetbal evenement/wedstrijd)

  Een hoogtepunt in mijn spelersloopbaan was de gewonnen bekerfinale voor amateurs met VV Caesar (1981) in Appingedam. Ik was toen 17 jaar en mocht meespelen in het 1e elftal. Als beloning speelden we het seizoen erna in de KNVB Beker. Nadat we enkele potjes wonnen, werden we in het Philips Stadion uitgeschakeld door PSV.”

  Speelde zelf ooit als … voor …

  Strafschop nemende rechtsback voor Caesar, De Ster en GSV’28.

  Sponsorrugnummer

  2

 • Ruud Costongs (rechts) van Jogl Advice / Jogl Advice Solar en Frank Graman (links) van de GSV'28 sponsorcommissie