• Sponsor van de Maand: Knops Vastgoed

  Knops Vastgoed

  Sponsor van de maand – januari 2020
  Vrijdag 13 december 2019, Genhout

  Voorafgaand aan onze Kerst-Inn sprak voorzitter Stan Nijsten met Hub Knops van Knops Vastgoed, ‘Sponsor van de Maand’ januari 2020. De uit Schimmert afkomstige Knops is al jarenlang trouwe sponsor van GSV’28 en is net als onze voorzitter fanatiek volger van alles wat met amateurvoetbal te maken heeft. Dat komt ook doordat beide zoons van Hub Knops, Steven en Michiel, voetballen bij VV Schimmert en SV Meerssen.

  Vertel kort over uw bedrijf. Waarmee kunt u GSV-ers van dienst zijn?
  “Knops Vastgoed is al ruim 20 jaar actief als adviseur bij de verkoop, verhuur, aankoop, huren en het waarderen van (zakelijk) vastgoed. Mijn portefeuille bestaat uit alle soorten gebouwen behalve (particuliere) woningen. Denk dus aan bedrijfspanden, kerken, ziekenhuizen en watertorens. Mijn klanten voor wie ik door heel Nederland werk en reis zijn woningcorporaties, beleggingsfondsen, zorginstellingen en particuliere beleggers.

  In de beginjaren was ik ook regelmatig in het buitenland, maar dat heb ik nu losgelaten. Net als voor het voetbal (in mijn rol bij SV Meerssen) reis ik nu door heel Nederland van Hoofddorp tot Leeuwarden en van Lelystad tot in Zeeland.”

  Wat is uw connectie met GSV’28?
  “Mijn oudste zoon Steven heeft 3 seizoenen bij GSV’28 gespeeld. Dat was een hele leuke periode voor ons. Ik heb van alle wedstrijden die Steven in Genhout voetbalde maar één wedstrijd gemist. Het niveau van (de competitie van) GSV’28 was (en is) erg interessant (destijds 1e klasse) en ik heb veel nieuwe mensen mogen leren kennen. Zo is Harrie Thoma in die periode een goede vriend van mij geworden. We spraken elkaar wekelijks op trainingen en bij wedstrijden. Nadat hij wegging bij GSV’28 heb ik tot zijn overlijden altijd mijn passie voor het (amateur)voetbal met hem kunnen delen.

  In die periode ben ik ook sponsor van GSV’28 geworden. Dat doe ik nog altijd graag, want GSV’28 is voor mij een voorbeeld dat ik vaak gebruik bij andere Limburgse verenigingen. Er wordt een toegankelijke sfeer gecreëerd door het bestuur en de leden. Daardoor voel ik me hier altijd thuis. Ik denk dat de vereniging ook goed bezig is door in te zetten op zowel het prestatieve vlak (met een sterk 1e en 2e mannenelftal) als de ‘breedtesport’ waarbij ik zie dat er 7x7-teams zijn, GSV’28 aan Walking Football doet en er ook een serieuze plek voor vrouwen, veteranen en zaalvoetbal is.

  GSV’28 trekt me door het behoorlijke niveau van het 1e elftal nog altijd aan. Als mijn club SV Meerssen niet speelt, kijk ik altijd het eerste waar GSV’28 die dag mag bollen.”

  Welke leuke anekdote kunt u vertellen over GSV’28?
  “Nou, na een uitwedstrijd van GSV’28, ik meen tegen NWC uit Asten, reisden we terug naar Genhout om nog even bij elkaar te komen in ‘de Vroom’. Althans, ik dacht dat we in de Vroom moesten zijn. Nadat ik een hele poos gezellig met een aantal mannen aan de praat was geweest en Huub Vroemen zelfs al terug was van de duiven voeren, begon ik me af te vragen waar ‘de jongens’ bleven. Later bleek dat zij in het Trefpunt zaten en lachten me behoorlijk uit toen ik veel later dan hen alsnog op de juiste bestemming arriveerde.

  Wat ik me ook nog goed herinner is Steven’s eerste doelpunt voor GSV’28. Dat was uit in Maastricht tegen FC Vinkenslag. Het was het laatste seizoen dat zij meededen in de competitie. De wedstrijd werd gespeeld op het veld van VV de Heeg, want FC Vinkenslag had geen eigen accommodatie meer.”

  En dan nog een aantal afsluitende vragen:

  Favoriete club
  “MVV. Ik ben er zelf 10 jaar bestuurslid geweest. Een periode met pieken en dalen. Ik heb dat altijd met veel plezier gedaan en koester mijn fijne gevoel bij deze club ondanks dat het nu sportief gezien minder goed gaat. En daarnaast in het amateurvoetbal SV Meerssen. Mijn jongste zoon Michiel speelt er al sinds zijn 15e en is momenteel bezig aan zijn 10e seizoen in het 1e elftal.”

  Favoriete speler
  “Frenkie de Jong, zonder twijfel.”

  Was ooit aanwezig bij … (voetbal evenement/wedstrijd)
  “… GSV’28-OSS’20: 1-0. Een geweldige wedstrijd ondanks dat er maar één doelpunt viel. Dat was met name te danken aan het fantastische keeperswerk van beide doelmannen. Bij GSV’28 stond Filip Bollen op doel. Het was een wedstrijd die op het tandvlees binnen gehaald werd. GSV’28 moest een deel van de wedstrijd nog met 10 man spelen na een tweede gele kaart voor Marco Thoma. Uiteindelijk betaalde de geleverde strijd zich uit in een driepunter voor Genhout.”

  Speelde zelf ooit als … voor …
  “Rechtsmidden of rechtsbuiten bij VV Schimmert, LONGA (in Tilburg tijdens mijn studie) en in het Nederlands Studententeam.”

  Sponsorrugnummer
  7