• Sponsor van de Maand - December 2019

 • PLUS Van Wijnbergen

  Sponsor van de maand – december 2019
  Dinsdag 22 oktober 2019, Beek

  Dinsdag 22 oktober waren Frank Graman en Stan Nijsten namens de sponsorcommissie van GSV’28 te gast bij een grote sponsor van onze vereniging: PLUS Van Wijnbergen. Onze mannen spraken met de ‘Sponsor van de Maand’ december en troffen aan tafel de bevlogen ondernemer Tim van Wijnbergen die altijd en overal nieuwe kansen ziet.

  Vertel kort over uw bedrijf. Waarmee kunt u GSV-ers van dienst zijn?
  “Wij zijn dé supermarkt in het centrum van Beek en hebben een grote maatschappelijke functie. PLUS wil een plek zijn waar klanten zich thuis en prettig voelen. Ons deskundige en vriendelijke medewerkers heten klanten graag welkom en helpen hen bij het doen van hun dagelijkse boodschappen.

  U vindt bij ons onder andere een uitgebreid vers assortiment, ambachtelijk gebakken brood en een bijzondere selectie van geweldige wijnen. Wij hebben een ruim aanbod PLUS Huismerk-producten. Deze producten zijn met de grootste zorg samengesteld en van uitstekende kwaliteit. Wij werken continu aan de verbetering en uitbreiding van ons gehele assortiment. En dat alles tegen een goede prijs.

  We hebben sinds kort ook een aparte afdeling die zich bezighoudt met de online bestellingen. Dagelijks komen er tientallen orders binnen van trouwe klanten uit de regio. Wij verzamelen hun boodschappen in onze eigen schappen in Beek (dat is vrij uniek), verpakken deze en bezorgen bij de klant thuis. Je komt op zo veel verschillende plekken, dat is ontzettend leuk. Met PLUS Express kun je zelfs boodschappen op de dag zelf laten bezorgen.

  Vanuit onze maatschappelijke functie vinden wij het ook erg belangrijk om goede lokale verenigingen te ondersteunen. GSV’28 is daar een goed voorbeeld van. Wat mij vooral zo aanspreekt, is het ontzettend grote aantal vrijwilligers bij de vereniging in Genhout. Dat is absoluut niet vanzelfsprekend. GSV’28 loopt voorop om een wisselwerking te stimuleren en een win-win situatie te creëren voor haar sponsoren. Een mooie samenwerking.”

  Wat is uw connectie met GSV’28?
  “Wij vinden het belangrijk om goede verenigingen en evenementen uit de regio te steunen. GSV’28 is een kloppend hart van Genhout, een belangrijke doelgroep voor onze winkel. Mijn belangrijkste connectie met GSV’28 is Frank. Hij is met ontzettend veel (goede) dingen bezig en probeert er ook voor ons het beste uit te halen.”

  Welke leuke anekdote kunt u vertellen over GSV’28?
  “Nou, ik ben eerlijk. Ik loop de deur niet plat bij GSV’28, dus ik weet niet veel leuke verhalen te vertellen. Maar ik kan me wel nog een bijzonder moment herinneren van een aantal jaar geleden. Ik werd uitgenodigd bij GSV’28. Het was een hele regenachtige dag. Je zou er bijna slechte zin van krijgen. Ik kwam binnen in de bestuurskamer. Drie trotse heren van het bestuur ontvingen mij en vertelden zo gepassioneerd over hun vereniging. Het maakte mij gewoon nieuwsgierig en enthousiast.”

  En dan nog een aantal afsluitende vragen:

  Favoriete club
  "Ajax”

  Favoriete speler
  “Op dit moment Frenkie de Jong, wat doet hij het goed zeg!”

  Was ooit aanwezig bij … (voetbal evenement/wedstrijd)
  “Vroeger bezocht ik regelmatig een (top)voetbalwedstrijd samen met mijn pa. Zo was ik in 2011 bij de bijzondere bekerfinale FC Twente - Ajax. FC Twente won (helaas) na verlengingen met 3-2. Het was een hele spannende wedstrijd. De Kuip (wij zaten in de 2e ring) trilde. Je voelde dat stadion als het ware meebewegen tijdens de wedstrijd. Oh ja, en ik ben eind jaren negentig ook naar MVV - Ajax geweest in de Geusselt. MVV speelde toen nog in de Eredivisie.” 

  Speelde zelf ooit als … voor …
  “Jeugdspeler (volgens mij linksback) voor SV Excelsior in Zetten in de Betuwe. Mijn ouders hebben ook altijd een supermarkt gehad. Zowel mijn vader als moeder waren bevlogen ondernemers welke vrijwel altijd aan het werk waren. Zaterdag, traditie getrouw één van de drukste dagen van de week waren zij altijd aan het werk waardoor ze vrijwel nooit naar het voetbal kwamen kijken. Soms kwam mijn vader samen met mijn moeder even langs de lijn staan. Ik kan me nog goed herinneren, een zaterdagochtend, het vroor dat het kraakte. IJskoud stonden we op het veld. Ik scoorde een doelpunt en m’n ouders stonden onverwachts langs de lijn te juichen. Een moment welke ik nog steeds herinner. Erg mooi!”

  Sponsorrugnummer
  3