• Sponsor van het jaar: Thebo

    Tijdens de sponsoractiviteit die afgelopen zaterdag op hetzelfde moment georganiseerd werd als De Aftrap is Loodgieters- en Installatiebedrijf Thebo uit Urmond 'Sponsor van het Jaar' geworden. Deze titel wordt jaarlijks verloot onder alle aanwezige sponsoren.

    Thebo van Theo Bouwhuis is een allround bedrijf dat haar klanten helpt met het aansluiten en onderhouden van gas, water, rioleringen, (centrale) verwarmingen en cv-ketels. Sinds zijn komst bij GSV'28 vier seizoen geleden heeft Thebo diverse klanten binnen onze vereniging. Neem eens contact op met Theo Bouwhuis indien u interesse hebt in zijn ondersteuning: 06-51396268.

    De andere hoofdprijzen gingen deze avond naar Autoschade Vrancken uit Schinnen en Maastricht en PLUS van Wijnbergen uit Beek. Zij wonnen een lucratief sponsorbord naast het scorebord op ons hoofdveld (t/m de zomer van 2021).

    Het Bestuur en de Sponsorcommissie van GSV'28 kijken zeer tevreden terug op een gezellige Sponsoractiviteit gecombineerd met De Aftrap. Ruim 150 GSV'ers vonden hun weg naar ons Jean Nijsten Sportpark.