• Sponsor van het Jaar: Voetbalshop.nl Maastricht

  Tijdens de Sponsoravond op donderdag 2 juni verlootte GSV’28 de titel ‘Sponsor van het Jaar’ onder de aanwezige sponsoren. Voetbalshop.nl Maastricht ging aan de haal met deze mooie prijs. Na zijn jarenlange avontuur in Beek (met Sportshop Kicks) opende Peter Haemers onlangs een spiksplinternieuwe locatie van Voetbalshop.nl in het hartje van Maastricht. Zijn Voetbalshop.nl is 7 dagen per week geopend aan de Nieuwstraat 21. Voetbalshop.nl Maastricht zal als 'Sponsor van het Jaar' met een reclamebord zichtbaar zijn bij de ingang van ons Jean Nijsten Sportpark.

  Over Voetbalshop.nl
  “Voetbalshop.nl maakt onderdeel uit van Badge Direct BV, de ecommerce divisie van de Badge Groep. Deze groep is al meer dan 40 jaar actief in de sport- en entertainment merchandise. Het Voetbalshop.nl-team wil graag alles, van, voor en over voetbal brengen. Het is onze ambitie om als eerste de nieuwste producten voor de beste prijs online en offline aan te bieden.

  We besteden veel aandacht aan de inkoop van A-merken met A-kwaliteit. We willen voor actieve voetballers en actieve fans een zo breed mogelijk assortiment presenteren in alle prijsklassen van voetbalschoenen, officiële wedstrijdkleding, voetbalteamkleding, voetbalfashion en fanproducten. Ook voor keepers, trainers en scheidsrechters presenteren we een interessant assortiment.

  Voetbalshop.nl heeft samenwerkingen met nationale en internationale betaalde voetbalclubs en zijn official partner van MVV en daarmee is er een MVV-fanshop in de Voetbalshop.nl-winkel in Maastricht. Zo kunnen wij jou altijd alles, van, voor en over voetbal brengen.”

  Voetbalshop.nl op social media
  “Voetbalshop.nl is actief op verschillende social platforms. Op deze manier proberen wij iedereen op de hoogte te houden van de laatste nieuwtjes en releases. Dus ben je gek van voetbal en wil je alles als eerste zien en weten? Sluit je dan aan bij onderstaande social media:”
  Instagram.com/voetbalshopnl
  Facebook.com/voetbalshop
  Youtube.com/voetbalshop

  Voetbalshop.nl/BLOG
  “In onze blog gaan we dieper in op de laatste releases en laten we alles zien wat wij achter de schermen meemaken. Wij zijn bij alle launch events door heel Europa en spreken met verschillende talenten en bekende spelers over de producten die zij gebruiken en over henzelf. Wil je dus alles weten, beter check je onze blog!”

  Het bestuur en de sponsorcommissie van GSV’28 feliciteert Peter Haemers van Voetbalshop.nl Maastricht nogmaals met de titel 'Sponsor van het Jaar' van GSV'28. Veel succes in Maastricht, Peter!