• Steun GSV'28 via Rabo ClubSupport!

    Ook dit jaar investeert Rabobank haar winst in lokale clubs en verenigingen. In de regio Zuid-Limburg West heeft de Rabobank in totaal €200.000,- beschikbaar om te verdelen over de deelnemende clubs.

    Uiteraard doet GSV'28 ook mee aan deze actie. Ben jij lid van de Rabobank? Dan ontvang je van de Rabobank een stemcode. Ben je wel Rabobank klant, maar nog geen lid? Wordt dan lid via onderstaande link, dan kun je alsnog stemmen voor de Rabo ClubSupport.

    Heb je je stemcode ontvangen? Dan willen wij jou vragen om tijdens de Rabo ClubSupport stemperiode tussen 27 september en 11 oktober op ons te stemmen via www.rabobank.nl/clubsupport. Hoe meer stemmen GSV'28 krijgt, hoe meer geld Rabobank in onze club investeert.

    Het geld dat wij hiermee ophalen, willen we graag gebruiken voor de aankoop van zonnepanelen voor op het dak van de kantine. De energiekosten lopen alsmaar op en een investering in zonnepanelen is niet alleen goed voor onze portemonnee op de lange termijn, maar ook goed voor het milieu. Stem dus op GSV'28 en help mee om ons doel te realiseren!