• Technische staf GSV'28 VR1 ook in 2023/2024 voor de groep

    Goed nieuws voor het vrouwenvoetbal bij GSV'28. Ivo Jeurninck, Charles Solisa, Erik Steens en Donny Senden vormen ook volgend seizoen (2023/2024) de leiding over de vrouwenafdeling van GSV'28. Ashley Motzkus stapt na haar langdurige blessure zo snel mogelijk weer als speelster op het veld. Nu is zij nog leidster.

    Deze enthousiaste technische staf onder leiding van Ivo Jeurninck is aan het begin van dit seizoen gestart bij GSV'28 en heeft het team tot een gezellige groep van 24 vrouwen laten groeien. Naast de trainingen en wedstrijden organiseert het team regelmatig leuke activiteiten en uitjes.

    Ook in onze kantine en bij evenementen van GSV'28 is ons vrouwenteam niet weg te slaan. De sportieve resultaten kunnen beter (op dit moment middenmoter in de 5e klasse), maar de gezellig- en samenhorigheid leidt daar niet onder.

    Er wordt getraind op woensdag- en vrijdagavond. De wedstrijden vinden plaats op zondag en na de winterstop ook op 5 vrijdagavonden (7x7-competitie). Op woensdagavond traint ook ons vrouwen 7x7-30+ team. Er is altijd plek voor extra vrouwen, meld je gerust op woensdag- of vrijdagavond of via info@gsv28.nl

    GSV'28 zet erop in om het vrouwenvoetbal verder te laten groeien. Sinds 2008 spelen onze vrouwen al onafgebroken in de competitie van de KNVB. Een hele periode zelfs met 2 elftallen op zondag.