• Terugblik GSV'28 Zitting 2020

  Zondag 12 januari 2020 vond de 1e editie van de GSV'28 Zitting (veur Mansluu en Vrouluu) plaats in de feesttent op ons Jean Nijsten Sportpark. Het werd een geweldige feestdag met een breed scala aan artiesten, een bomvolle feesttent, een gezellige stemming en dagen waarop tientallen vrijwilligers hun steentje bijdroegen.

  De GSV'28 Zitting is het nieuwe concept als opvolger van de Mansluuzitting en het Vrouluutreffe (die GSV'28 de afgelopen 13 jaren organiseerden) waarbij mannen en vrouwen in een feesttent elkaar wel horen, maar elkaar niet kunnen zien. 

  9 topartiesten traden op voor beide groepen (in totaal 400 personen). Zang, dans, live muziek en uiteraard de traditionele buut kwamen allemaal op de bühne. Wiel Vinken trapte af met een schitterende levensloop. Daarna wist 't Groete Koeër (bestaand uit ruim 30 zangers) uit Neer de tent vol energie op te laden.

  Palaver, onze live-band uit Vaals, bracht met harde carnavaleske rockmuziek de nodige stemming waarna Big Benny de sfeer op mocht voeren. Dans- en showgroep Scope uit Voerendaal verzorgde een schitterende optreden met dansen in verschillende stijlen en tenues. Een geweldig optreden! Daarna kwamen Sjpringlaevend, La Bamba en Andy & Roy nog op de bühne en zorgden voor gezellige uurtjes. 

  Genhout zou Genhout niet zijn als er ook nog optreden uit eigen geledingen kwamen. Auwt Prins Max II wist met Macklemore opnieuw de show te stellen en ook 'Het is een nacht' was een optreden om niet snel te vergeten. DJ Danny2D sloot de dag traditioneel af en maakte van de feesttent een discotheek.

  GSV'28 wil alle artiesten, vrijwilligers, sponsoren en uiteraard de bezoekers bedanken voor een geweldige dag! Op dinsdagavond 28 januari om 21.00 uur is iedereen van harte welkom voor een evaluatiebijeenkomst in onze kantine. Wil jij de volgende editie mee organiseren? Kom deze avond of stuur (vooraf) een mail naar info@gsv28.nl.