• Uitnodiging Ledenavond GSV'28 na corona - 2 mei 2022

  Genhout, april 2022

  Beste leden van GSV'28,

  Ruim twee jaar leefde de wereld en ook onze voetbalvereniging in onzekerheid. Het coronavirus beïnvloedde ons leven. Het zorgde er ook voor dat we uit onze routines bij GSV'28 geraakten. Inmiddels zijn alle maatregelen verleden tijd en kunnen we met een positieve blik naar de toekomst kijken. Dat willen we graag samen met jullie doen.

  Daarom nodigen we jullie, alle 270 leden (en ouders van jeugdleden) van GSV'28, uit voor een speciale ledenavond GSV'28 na corona. Deze vindt plaats op maandag 2 mei om 20.00 uur in onze kantine. Het doel van de avond is om in kleine groepen mensen te brainstormen over de toekomst van onze vereniging na deze onzekere periode. Over voetbal, evenementen, vrijwilligers, sponsoring. onze kantine en meer...

  We mogen altijd rekenen op jullie trouwe steun. Als spelend lid, vrijwilliger, sponsor en/of supporter. Hopelijk geldt dat ook voor de toekomst, want alleen zo heeft GSV'28 een toekomst als ambitieuze maar tegelijkertijd ook gezellige vereniging.

  We zien jullie graag op maandag 2 mei. Meld je van te voren even aan bij één van onze bestuursleden of via bestuur@gsv28.nl.

  Met vriendelijke groet,
  Bestuur GSV'28