• Update gezondheid Bart Meulenberg

  GSV’28 is afgelopen weken geschrokken van het slechte nieuws dat onze hoofdtrainer Bart Meulenberg opnieuw ziek is. Bart heeft galwegkanker en is uitbehandeld in Nederland. Hij geeft de strijd niet op en blijft vechten om zijn kinderen te zien opgroeien.

  De enige strohalm die hij nog heeft, is een aantal behandelingen in het buitenland en die zijn enorm duur en worden niet vergoed. Er zijn al zoveel zorgen voor hem, zijn vrouw en de kinderen. Dit is een van de weinige zorgen die wij hen (deels) uit handen kunnen nemen.

  Daarom start zijn vriendengroep ‘Oonder os’ binnenkort met een crowdfunding, die wordt afgetrapt met een wandeltocht voor jong en oud op vrijdag 29 september. Zie onderstaande uitnodiging. GSV’28 wil Bart, zijn familie en vrienden een hart onder de riem steken en daarom aanstaande vrijdag 29 september met zo veel mogelijk mensen deelnemen in Noorbeek.

  Dit bericht delen helpt natuurlijk ook: hoe meer mensen meelopen, hoe groter de kans dat we het geld bij elkaar krijgen. De volledige opbrengst van dit event komt ten goede aan de behandelingen voor Bart.

  UPDATE: Het crowdfunding platform is ingericht en te bereiken via deze link

  GSV’28 leeft intens mee met Bart, Ellen, kinderen, familie en vrienden. We zijn trots op hen en vooral hoe zij met deze situatie omgaan. Als echte familievereniging waar Bart inmiddels ruim 7 jaar werkzaam is, kunnen wij niet anders dan het uiterste doen om hen te helpen.

  Het bestuur van GSV’28 staat veelvuldig in contact met Bart over zijn gezondheidssituatie en mogelijkheden om zijn werk bij GSV’28 te kunnen uitvoeren. Op dit moment wijzigt er niets in de samenstelling van onze technische staf voor ons 1e elftal en is Bart onze hoofdtrainer geassisteerd door Bas Dullens en Joep Schepers. Voor eventuele vragen kan contact opgenomen worden met voorzitter Stan Nijsten via 06-13400921.