• Vefato Motké Meubelen en Goessens Bouwbedrijven blijven jeugdvoetbal steunen

 • Goed nieuws voor het jeugdvoetbal in Genhout! Vefato Motké Meubelen en Goessens Bouwbedrijven hebben zich voor een nieuwe periode van 3 seizoenen tot de zomer van 2023 verbonden aan de jeugdteams van GSV'28 (in samenwerking met VV Schimmert). Met de bijdrage van deze twee hoofdsponsoren van de jeugd kunnen wij onze jongste leden de komende seizoenen weer voorzien van nieuwe wedstrijdkleding, materialen en diverse jeugdactiviteiten.

  Over Vefato Motké Meubelen
  In een heerlijk weldadige rust, ver weg van alle files en de drukte van de grote stad, midden in een schilderachtige, landelijke omgeving met altijd voldoende gratis parkeerruimte, kunt u op uw gemak meubels bekijken. Maak kennis met een werkelijk gigantisch assortiment, voor u op aantrekkelijke en gezellige wijze verspreid over drie etages showroom. Een team van deskundige medewerkers staat voor u klaar om u met alle plezier uitgebreid te adviseren. Onder het motto 'Meesterlijk Wonen' kunt u bij Vefato Motké terecht voor uw complete meubelinrichting.

 • Bezoek zelf eens de showroom van Vefato Motké Meubelen (Printhagenstraat 3 te Genhout, dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 18.00 of zaterdag van 11.00 tot 17.00 uur) of www.vefato.nl voor meer informatie.

  Over Goessens Bouwbedrijven
  Goessens Bouwbedrijven staat al 64 jaar bekend als aannemer die klanten (vaak jarenlange zakelijke relaties) adviseert en ontzorgt. Een team van ongeveer 25 medewerkers renoveert en onderhoudt dagelijks met name op kantoorpanden, woningen en industriële omgevingen. Goessens Bouwbedrijven is gespecialiseerd in zuurbouwkundige nieuwbouw en onderhoud van industriële vloeren. Goessens Bouwbedrijven werkt op dit moment niet voor particulieren. 

  Is uw bedrijf geïnteresseerd in de kennis en ervaring van Goessens Bouwbedrijven? Neem dan eens vrijblijvend contact op via 046-4431207 of info@goessensbouwbedrijven.nl