• Versoepeling van de coronamaatregelen bij GSV'28

  Afgelopen woensdag is tijdens de persconferentie van Premier Rutte bekend gemaakt dat de coronamaatregelen versoepeld worden. Voor GSV'28 zijn er een paar belangrijke versoepelingen bekend gemaakt:

  Kantine mag vanaf 1 juli weer open
  Sportkantines vanaf 1 juli weer geopend mogen worden. Hier zijn we als GSV'28 uiteraard heel blij mee. Een bezoek aan de kantine zal vanwege de nog steeds geldende coronamaatregelen echter iets anders zijn dan jullie voorheen gewend waren. Graag willen wij jullie wijzen op de (hopelijk tijdelijke) kantineregels:

  • De kantine gaat vanaf 1 juli weer open, maar alleen rondom voetbal gerelateerde activiteiten
  • Omdat deze activiteiten nog niet helemaal duidelijk zijn (trainingen, wedstrijden, evenementen) is het helaas niet mogelijk om vaste tijden op te stellen voor wanneer de kantine geopend zal zijn
  • In de kantine zullen uitsluitend zitplaatsen beschikbaar zijn op de gemarkeerde plekken
  • Er is een vaste looprichting in de kantine waarbij de huidige ingang alleen als ingang gebruikt kan worden en de nooduitgang (naast bestuurskamer) zal als enige uitgang gebruikt gaan worden.
  • Bij de entree van de kantine hangt een poster met de kantineregels op en is tevens een hygiĆ«nisch hulpmiddel beschikbaar
  • Er zal 1 vaste plek worden ingericht voor het uitgeven van drank aan mensen die eventueel buiten staan of zitten.
  • De 1,5 meter regel is zowel in de kantine als buiten de kantine van kracht.

  Contactsporten zijn weer toegestaan
  Ook het beoefenen van contactsporten (zoals voetbal) is weer mogelijk vanaf 1 juli. Dit betekent dat er weer zoals vanouds getraind kan worden en dat er zelfs wedstrijden gepland zouden kunnen worden. Buiten het veld blijft wel nog steeds de 1,5 meter regel van kracht.

  Kleedlokalen en douches mogen weer gebruikt worden
  Het is ook weer toegestaan om gebruik te maken van de kleedlokalen en douches. Thuis omkleden is dus niet meer nodig. En nog leuker, na het voetballen kun je je weer op het Jean Nijsten Sportpark opfrissen en genieten in de kantine die ook weer open is!