• Vervolg evenementen seizoen 2021/2022

  Het coronavirus maakt opnieuw een hoop activiteiten onwenselijk of zelfs onmogelijk. Amateurvoetbal is op dit moment maar beperkt mogelijk. Tot maximaal 17.00 uur. Dat zorgt er ook voor een gewijzigde planning van een aantal evenementen van GSV'28. In dit nieuwsbericht lees je het laatste nieuws over de belangrijkste evenementen van het seizoen 2021/2022.

  Kersttoepen - Afgelast
  Het traditionele Kersttoepen wat normaal een gezellige vrijdagavond oplevert voor tientallen kaarters gaat kan dit jaar helaas niet door gaan. Waar eerst de mogelijkheid bestond om deze op een zondagmiddag te organiseren, is dit vanwege de strengere lockdown toch niet mogelijk

  Kerst-Inn - vrijdag 17 december is helaas afgelast
  Vlak voor de feestdagen vierde GSV'28 traditioneel een feestje in onze kantine. Een gezellig voetbaltoernooitje gevolgd door de ludieke Kerstveiling van tientallen interessante en unieke items. De opbrengst komt ten goede van de vereniging. GSV'28 vindt het in deze tijd niet gepast dit evenement te organiseren.

  Nieuwjaarsreceptie - afgelast
  Elkaar het allerbeste wensen voor het nieuwe jaar. Met een hand, een omhelzing of een zoen. Het is niet gepast in deze tijd en daarom niet wenselijk om dit als evenement te organiseren in januari 2022. Uiteraard is er wel alle gelegenheid om rondom trainingen en wedstrijden elkaar op gepaste wijze een gelukkig nieuwjaar te wensen.

  Lege Flessenactie (jeugdafdeling VV Schimmert / GSV'28) - zaterdag 8 januari wordt uitgesteld
  Vooralsnog uitgesteld tot na de lockdown. Op een nog vast te stellen zaterdagochtend maken onze jeugdleden een rondje door Genhout om zo veel mogelijk lege flessen en andere steuntjes in de rug te krijgen. De opbrengst gaat naar de leuke activiteiten waarmee we het seizoen van onze jeugdleden in het voorjaar van 2022 afsluiten.

  GSV'28 Tentzitting - zondag 9 januari 2022 wordt verplaatst
  Ondanks dat we heel graag samen willen feesten, weten we allemaal dat een groot evenement (in 2020 bijna 500 mensen in de feesttent) niet gewenst en gepast is in deze tijd. Aangezien we het succes van het evenement wel een vervolg willen geven, onderzoeken we de mogelijkheden om dit evenement in het voorjaar terug te laten komen op de kalender.

  Carnavalsaovend - vrijdag 18 februari 2022
  Vooralsnog ongewijzigd. We hopen 18 februari weer het Genhouter Carnavalsweekend in te mogen luiden en onze 31e GSV'28 Prins(es) uit te roepen.

  Kienen met lunch voor Genhouter 55-plussers - 5 maart 2022
  Een succesnummer met kienmeesters Jos en Huub die een bomvolle kantine een hele ochtend entertainen. Onze gasten worden helemaal in de watten gelegd door het team van Daniƫlle en Mariƫlle. Hopelijk kan dit (eindelijk) weer plaatsvinden op zaterdag 5 maart 2022.

  Vrijwilligersavond - voorjaar 2022
  Zeker in de afgelopen periode hebben we een beroep mogen doen op tientallen (vaste) vrijwilligers die zich in bleven zetten voor onze vereniging. Om iedereen die een vaste vrijwilligerstaak binnen GSV'28 te bedanken voor zijn inzet, organiseren we (zo snel als dit weer mogelijk is) een gezellige vrijwilligersavond.

  Sponsorevenement - voorjaar 2022
  Sponsoren van GSV'28 zijn onze vereniging onvoorwaardelijk blijven steunen. Tijdens de corona-seizoenen mochten we zelfs zo'n 15 nieuwe sponsoren verwelkomen. Ook zo'n 140 andere bedrijven lieten ons niet in de kou staan. Een geweldig succes wat iets zegt over de betrokkenheid bij GSV'28. Zodra de corona-maatregelen het weer toelaten, organiseert de sponsorcommissie van GSV'28 een gezellig sponsorevenement.

  John Brands Veteranentoernooi - zaterdag 21 mei 2022
  Vooralsnog ongewijzigd. De 3e editie van dit beregezellige veteranentoernooi was de eerste twee edities een geweldig succes.

  Feestweekend - juni 2022
  De laatste twee seizoenen was het helaas niet mogelijk om met een Feestweekend het seizoen af te sluiten. We hopen dat dat in 2022 wel weer kan en doen er alles aan een (alternatief) programma te organiseren.