• Veteranen gaan strijdend ten onder in Ulestraten.

  Na de nederlaag tegen Caesar (4-1) en de winst op Spaubeek (3-1) trokken we vol goede moed naar onze vrienden van RKUVC. Via Facebook waren al over en weer berichten gestuurd over de 3e helft en Karaoke, maar eerst moest nog even een wedstrijd gevoetbald worden.
  Laten we kort zijn: we hadden een offday.... niemand van de Vets steeg boven zichzelf uit, terwijl de Ulestratenaren dat wel deden. Al gauw keken we tegen een 2-0 achterstand aan en daarmee gingen we ook rusten.

  Er werd niet veel gesproken in het kleedhok, maar uit de speelstijl in het begin van de 2e helft was duidelijk dat de Vets er nog een wedstrijd van wilden maken. En die kwam er ook.... via een mooie pass van coach Robert op Dion, wist deze met een afstandsschot de 2-1 binnen te schieten.
  Onze Vets drongen verder aan en hadden eigenlijk een penalty verdiend. Helaas niet de mogelijkheid op 2-2, sterker nog: het werd 3-1 en die klap kwamen we niet meer te boven.
  De mooiste goal van de wedstrijd kwam in de laatste minuut tot stand. Jack Boesten kopte de bal prachtig in de verre hoek binnen. Het was wel helaas aan de verkeerde kant, dus werd de eindstand op 4-1 bepaald.

  De 3e helft beloofde iets moois te worden. Aan broodjes frikandel en hapjes in overvloed en ook het gerstenat vloeide rijkelijk. De microfoon werd ter hand genomen en beide veteranenteams zongen uit volle borst de ene na de andere kaskraker.
  De 3e helft wonnen dus we wel: 6 Vets van ons tegenover 4 van UVC bij sluiten.

  Volgende week spelen we thuis tegen Schinnen.