• Veteranen overheersen wedstrijd maar gunnen RKUVC punt

Vandaag speelden we onze wedstrijd tegen onze vrienden van RKUVC. We waren maar net met 11 man na 2 late afmeldingen.

Gelukkig dat we ook maar met 11 waren, want meer hadden er niet mee kunnen doen. Bij het openen van de voetbaltas stonden we voor een grote verrassing. Er bleken genoeg truien in te liggen. Echter er bleken maar 8 voetbalbroekjes en 11 paar sokken in te liggen. Ra ra waar is de rest gebleven. Uiteindelijk hebben Menno en Erik zich maar een keepersbroek aangetrokken, want daar hadden we er wel genoeg van.

De wedstrijd werd compleet beheerst door onze vets. De kansen regen zich aaneen. Alleen in de afwerking wilde het niet vlotten. En wat gebeurd er dan meestal. De 1e kans voor de tegenstander leverde meteen de 1-0 op. Erik was waarschijnlijk te zeer gefocust op zijn zwarte keepersbroek, dat hij de bal zomaar in de voeten van een tegenstander speelde. Deze liep alleen op de goal af en scoorde. Hierna werd het doel van RKUVC nog meer onder vuur genomen, maar helaas geen resultaat.

Ook de 2e helft hetzelfde spelbeeld. De vets in de aanval en de tegenstander loerend op de counter. Bijna was het 2-0 geworden, echter spits Paul Booten van RKUVC had waarschijnlijk gedacht om op dezelfde wijze te scoren als de spits van Club Brugge. Maar dat is toch ander niveau Paul! Uiteindelijk kregen loon naar werken en scoorden we 8 minuten voor het einde de gelijkmaker door Alex. Hier konden uiteindelijk beide ploegen mee leven.

Man of the match zonder twijfel de keeper van RKUVC, anders waren er dubbele cijfers op het scorebord gekomen.