• Veteranen pakken eindelijk weer een punt

    Soms zit het mee, soms zit het tegen. Na wat afgelaste wedstrijden en 4-1 winst op rivaal Caesar en dik verlies tegen IVS (5-0) volgde afgelopen zaterdag de uitwedstrijd tegen buur Schimmert. Altijd een moeilijke tegenstander. Zeker toen we aan het begin van de wedstrijd zagen dat Schimmert aardig verjongd had. En met onze dunne selectie (12 man) zou het weer een zware opdracht worden.

    Echter gingen we goed van start. Er volgden best wel wat kansen, maar schoten van Dion en Lennart misten wat scherpte. Een "voorzet" van Lennart kwam gevaarlijk voor het doel en de keeper van Schimmert liet de bal los. En die bal kwam voor de voeten van onze spits Raymond Lemmens. Die hoefde de bal maar over de doellijn te lopen. En dat deed hij ook, dus scoorde hij zijn eerste goal van dit seizoen. Sjappoo.

    Ook in de 2e helft bleven we fier overeind. Mede door het uitstekende keeperswerk van Martijn Keulers, die voor de 2e keer onder de lat stond. Toch werd hij in de laatste minuut geklopt. Erg jammer want de winst was best verdiend geweest, nadat we 70 minuten lang hard hadden geknokt.

    De derde helft namen we het heft ook weer in handen. Het gerstenat vloeide rijkelijk. Zaterdag 5 mei staat de thuiswedstrijd tegen Hulsberg op het programma. Mits we genoeg Vets op de been krijgen.