• Veteranen pakken slechts 1 punt uit 2 wedstrijden

Vorige week speelden we de uitwedstrijd tegen Alfa Sport. We speelden een goede wedstrijd, maar wisten het veldoverwicht niet helemaal te benutten. Via een assist van Ray Lemmens maakten de mannen van Alfa Sport een eigen doelpunt. De gelijkmaker was onverdiend en GSV ging op jacht naar 3 punten. Door gemiste kansen van Bas, Dennis, Menno en Peter bleef het helaas 1-1.

Zaterdag 24 maart stond de uitwedstrijd tegen SCG uit Gronsveld op het programma op een knollenveld. Onze mannen, die gewend zijn op kunstgras te spelen, hadden hier in eerste instantie geen moeite mee. We wisten op 0-1 te komen door Bas Janssen. Een prachtig doelpunt van Dion bracht zelfs de 0-2 op het scorebord. SCG ging fysieker voetballen en helaas trad de scheids niet goed op. Nog voor rust kwam SCG terug en zelfs over ons heen. Ruststand 3-2.

Vervelende opmerkingen van nog vervelendere spelers van SCG zorgden ervoor dat we er nog een schepje bovenop deden. We verdienden zelfs 2 penaltyā€™s, maar de scheids gaf geen krimp. De goed keepende goalie van SCG zorgde ervoor dat het lang 3-2 bleef. En tja als je zelf niet scoort dan doet de tegenstander dat wel: 4-2, foutje Jan de Bie. Maar opgeven was geen optie. Eindelijk legde de scheids de bal wel op de stip, maar wel pas in de laatste minuut. De 4-3 van Dion kwam dan ook helaas te laat.

Volgende week staat de derby tegen Caesar op het programma.