• Veteranen pakken zwaar bevochten punt in Born

    De tweede wedstrijd voor interim coach Peter en wederom waren er wat personele problemen. Maar gelukkig was Max Solberg bereid de vets weer te versterken en had Jan de Bie zijn broer Darren meegenomen om eens te proeven aan ons veteranenvoetbal. Darren was gestopt op zijn hoogtepunt: het kampioenschap bij de E-tjes. Na hockey en golfen wilde hij de kicksen weer eens aantrekken. En hij deed het niet slecht.

    Born staat bekend als een tegenstander met goed voetballende spelers en dat was ook nu weer het geval. Toch kwamen onze vets verrassend op voorsprong door Max, die goed stond op te letten. Kansen waren er over en weer en Born profiteerde nog vlak voor rust: 1-1. Het geloof bleef bestaan op een goed resultaat, ook na de snelle 2-1 en 3-1 van Born. De laatste treffer was echt een beauty van de laatste man van Born: een pegel van 25 meter recht in de schaar. Martijn Keulers was kansloos.

    Toch gaven onze mannen niet op. Een gedreven Raymond van Es bleef aandringen en zijn schot belandde vlak naast de paal in de verre hoek. En de honger was nog niet gestild. Jan stoomde op aan de rechterkant en zijn strakke voorzet belandde op het hoofd van een Bornse speler en die krulde de bal mooi over zijn eigen keeper: 3-3. Gezien de strijdlust ontzettend verdiend en het had zomaar 3-4 kunnen worden. Maar de tomeloze inzet werd niet geheel beloond.

    Zaterdag is coach Robert weer terug van zijn welverdiende vakantie en dan gaan we proberen punten mee te nemen uit Elsloo: de mannen van Catsop zijn onze tegenstander. We spelen om 17.00 uur.