• Veteranen verliezen van counterend RKUVC

    Vorige week werd er niet gespeeld aangezien het oud 3e team uit 1989 de mannen niet bij elkaar kreeg en kon de nederlaag tegen Spaubeek (1-2 doelpunt Raymond van Es) niet worden weggepoetst. Dat moest dan zaterdag 7 oktober gaan gebeuren tegen onze vrienden van RKUVC. ’s Morgens nog hadden onze mini F-jes flink klop gekregen van RKUVC, dus wij moesten wat recht zetten.

    Dat leek er in eerste instantie goed uit te zien. Onze vets kregen heel veel kansen en het was Raymond van Es die de verdiende 0-1 binnen schoot. Peter Janssen had wat moeite overeind te blijven (waarschijnlijk hadden ze niet gestrooid in Ulestraten) en bij de kopbal op goal had hij de ogen beter open kunnen houden. En als we dan zelf niet de doelpunten maken, dan doet de tegenstander dat wel. En dan krijgen ze ook nog hulp van Noel Huntjens: 1-1. Vlak voor rust kwamen we zelfs op achterstand: 2-1.

    Ook in de 2e helft waren onze vets de bovenliggende partij. Onze coach Robert moest vanaf het begin meedoen en hij drukte steeds meer naar voren. Die druk leidde uiteindelijk tot de verdiende 2-2 van Erik Lemmens. Maar uiteindelijk ging RKUVC er met de buit vandoor door 2 perfect uitgevoerde counters: 4-2.

    De derde helft was zoals altijd weer ouderwets gezellig in de kantine van RKUVC. Het bier vloeide rijkelijk en zo ook de broodjes frikandel en kroket.