• Veteranen verliezen weer

    Het zit de veteranen niet mee dit seizoen. Vorige week moest de wedstrijd tegen Schinnen worden afgeblazen, aangezien er teveel afmeldingen waren. Gelukkig waren we afgelopen zaterdag wel met genoeg. Toch wisten we ondanks het veldoverwicht niet te winnen.
    Bij het verzamelen leek het er op dat we een wedstrijdje tegen Volendam moesten voltooien. Het "Hollands" gehalte bij de tegenstander was wel zeer hoog en ook hun tenues met vreemde namen op de rug oogden vreemd. Wellicht waren we daarvan zo onder de indruk dat we niet tot scoren kwamen. En om het balbezit maar eens uit te drukken: 70%-30% komt aardig dicht in de buurt. En als je zelf niet scoort, dan doet de tegenstander dat wel: 0-1. De enige kans die de vets van GVCG kregen in de eerste helft.
    In de tweede helft zat het ook een aantal keren niet mee. Dion trof 2 keer het ijzerwerk en de uitstekend keepende GVCG Torwart stak boven zichzelf uit. GVCG bleef op de counter loeren en trof zo 1 keer doel. Het andere doelpunt was een echte frommelgoal. Een geflatteerde 0-3 nederlaag was een feit.
    De derde helft namen we het heft weer in handen onder leiding van Challo. Het gerstenat vloeide rijkelijk en wie weet is dat de opmaak naar iets waar de vets naar snakken: een overwinning. Nieuwe ronde, nieuwe kansen volgende week om 17 uur thuis tegen Catsop.