• Voetbal grotendeels stilgelegd vanwege corona

  Op dinsdag 13 oktober j.l. heeft het kabinet bekend gemaakt dat er een gedeeltelijke lockdown van kracht werd vanaf woensdag 14 oktober. Deze gedeeltelijke lockdown bevat maatregelen die een grote invloed hebben op GSV'28 en het voetbal in het algemeen. De KNVB heeft alle maatregelen op een rijtje gezet en veelvoorkomende vragen alvast beantwoord, klik op deze link om deze informatie te bekijken: link

  De belangrijkste maatregelen gelden voor de periode van 14 oktober t/m 11 november bij GSV'28:

  • Alle competities voor zowel senioren- als jeugdteams zijn stilgelegd
  • De kantine blijft gesloten
  • De kleedlokalen en douches zijn ook gesloten
  • Senioren mogen alleen in groepjes van 4 trainen op 1,5 meter afstand, lees hieronder meer over dit punt
  • De jeugdteams mogen wel op normale manier blijven trainen
  • Er is geen publiek toegestaan op het sportpark

  Wat betreft de trainingen voor senioren, die mogen volgens de huidige regels plaatsvinden in groepjes van maximaal 4 personen die onderling 1,5 meter afstand houden. Binnen GSV'28 heeft het bestuur ervoor gekozen om deze manier van trainen eerst te testen met de categorie A teams (GSV'28 1 en 2). De technische commissie bekijkt in welke vorm er getraind kan worden en deze teams zullen in aangepaste vorm vanaf 23 oktober weer gaan trainen. De betreffende spelers zullen via hun teamleiding geinformeerd worden over de details.
  Er zal een wekelijkse evaluatie plaatsvinden over de status, behoefte en toegevoegde waarde van deze trainingen. Als er behoefte is vanuit andere (categorie B) teams, zal er zo spoedig mogelijk gekeken worden hoe deze trainingen ingepast kunnen worden. Door de beperkte toegestane groepsgrootte en ruimte op het veld, kan het zijn dat er niet op de vaste dag of het vaste tijdstip getraind kan worden zoals men gewend is.