• Kaartverkoop GSV'28 Tentzitting start 10 november

  GSV'28 is meer dan voetbal. Onze vereniging houdt ook van het organiseren van een feestje. Daarom organiseren we op zondag 7 januari 2024 de 3e editie van de GSV'28 Tentzitting - veur mansluu en vrouluu. In een (verduisterende, en dus extra gezellige) feesttent krijgen mannen aan de ene en vrouwen aan de andere kant van een tent een geweldig carnavalesk feestprogramma voorgeschoteld. Daarmee proberen we het succes van de eerste edities in onze tent (als opvolger van de aparte Mansluuzitting en Vrouluutreffe) te herhalen.

  Programma
  Traditioneel starten we om 11.11 uur nadat onze tent (inclusief bonnenverkoop en buffet) al vanaf 10.00 uur al geopend is. Een keur aan Limburgse topartiesten gaat optreden op onze gezamenlijke feestbühne. Onder andere Big Benny, La Bamba en Marleen Rutten komen naar onze feesttent. We gaan jullie ook weer verrassen met een onbekende talentvolle artiest(engroep). Ook onze nieuwe Grote Prins van Genhout krijgt tussendoor het podium.

  Start kaartverkoop
  GSV'28 organiseert een aantal voorverkoopavonden in onze kantine. Kom tussen 19.30 en 20.30 uur langs op vrijdag 10, dinsdag 14, vrijdag 17 of dinsdag 21 november. Na deze voorverkoopavonden zijn kaarten (á € 17,50 per stuk) ook te verkrijgen via info@gsv28.nl. Wees er op tijd bij, want van vorig jaar weten we: op = op.

  We gaan er weer een geweldig feest van maken! Zorg dat je er (weer) bij bent.