• Vriendenloterij belactie op 22 november

    Wil jij kans maken op mooie (geld)prijzen en tegelijkertijd GSV'28 steunen? Houdt dan op donderdag 22 november tussen 18.30-21.30 uur je telefoon bij de hand. Die avond zit namelijk een enthousiast team van bellers in de kantine om alle leden een aanbod te doen om mee te spelen met de Vriendenloterij.

    Meespelen levert jezelf niet alleen kans op op mooie (geld)prijzen, maar ook GSV'28 levert dit wat op. Van ieder verkocht lot gaat namelijk de helft van de opbrengst (niet van de gewonnen prijzen) naar GSV'28. Een lot kost €13,50 per stuk, hiervan gaat dus €6,75 direct naar GSV'28. Daarnaast krijgt GSV'28 éénmalig €500,- omdat we meedoen aan deze belactie en als jullie met zijn allen meer dan 35 loten afnemen, krijgt GSV'28 éénmalig €10,- per extra verkocht lot!

    En wat gaat GSV'28 dan met dat geld doen? Nou, wensen zijn er genoeg! Zo is de geluidinstallatie in de kantine aan vervanging toe en een groot tv-scherm in plaats van de beamer staat ook hoog op het verlanglijstje. Hiermee kunnen we met zijn allen veel beter van voetbalwedstrijden op tv genieten!