• Vrouwen van GSV'28 organiseren Open Football Boot(y)camp

  Altijd al eens afgevraagd hoe het nou voelt om op noppen-voetbalschoenen te lopen? 
  Of altijd al eens willen weten hoe je nou ontdekt of er een voetbaltalent (misschien wel de nieuwe Lieke Martens) diep van binnen schuilt?

  Wellicht sta je elke zondag langs de lijn om je liefje aan te moedigen en denk je ‘há, dat kan ik beslist véél beter’...? 
  Of misschien jog je op woensdagavond in je uppie langs ons sportpark en denk je ‘die GSV-vrouwen zijn lekker sportief bezig en hebben ook nog een hoop lol met elkaar’....?

  Dan hebben we een tip voor je, want op WOENSDAG 24 APRIL (vanaf 19.15 uur) organiseren wij, de GSV’28 voetbalvrouwen van het 1e, 2e en 30+ team samen met onze coaches en elftalleiders een OPEN TRAINING en die avond ben je dus van harte welkom!

  Nieuwe, nog onontdekte voetbaltalenten, herintredende voetbalsters, part-time voetbalsters, transfervrije voetbalsters, de nieuwe generatie Nederlands Elftal-speelsters of de categorie ‘ik struikel zelfs over de middellijn-speelsters’.....iedereen is welkom, als je maar van voetbal houdt of dat wilt leren.

  We bieden voor jong (vanaf 15 jaar tot ergens in de 30....) en oud (beladen term, maar we bedoelen hiermee vanaf 30 jaar tot zo oud als je je voelt....) passende trainingen en passende elftal-niveaus. Het uitgangspunt is op de eerste plaats tijdens trainingen lekker sportief bezig zijn in de buitenlucht en op regelmatige basis competitie spelen. Maar..... daarnaast zijn we ook nog eens belachelijk goed in het organiseren en doen van leuke dingen die niet altijd met voetbal te maken hebben.

  We durven met droge ogen te beweren dat we veruit de leukste en gezelligste verzameling meiden en vrouwen in de verre omtrek zijn, maar er is maar één manier om dat te ontdekken..... kom kennis maken en train eens een avondje met ons mee. 
  Dan kunnen we je onze accommodatie laten zien, uitleg geven over praktische dingen én alvast verklappen bij welke activiteiten je zéker aanwezig moet zijn om niks van de fun te missen.

  Aanmelden voor de open training is niet persé noodzakelijk, op de ‘aanwezig’ button in dit evenement klikken is al voldoende. 
  Mocht je (nog) geen voetbalschoenen hebben, mag je ons wél even laten weten dat je erbij bent zodat we voor paar leen-schoenen kunnen zorgen. Je kunt daarvoor reageren op dit bericht, maar je kunt eventueel ook een mail sturen naar info@gsv28.nl.

  We kijken er écht naar uit om kennis met je te maken en onze groep groter, nog beter en nóg gezelliger te maken, dus graag tot ziens op 24 april in Genhout!

  Oh ja, we dachten..... ‘open football boot(y)camp’ klinkt toch wat sexyer dan ‘open training’ en het geeft ook nog eens in één oogopslag prijs dat je van voetballen een mooie ‘booty’ krijgt. 
  Slim van ons hè?! 

   

  Dames van GSV'28 VR1, VR2 en VR30+