• Wederom gelijk spel Veteranen

    De veteranen blijven dit jaar goed presteren. Na het gelijke spel vorige week in Catsop volgde zaterdag 3 november wederom een gelijk spel tegen Bunde. Nog even terug naar vorige week. Catsop is een sterke tegenstander maar met wederom tomeloze inzet werd een 1-1 meegenomen naar Genhout. Het doelpunt kwam op naam van Jan de Bie. Na mooi voorbereidend werk van zijn zoon Alex met een lobje over de verdediging wist Jan met een prachtig afstandsschot te scoren in de lange hoek in de schaar. Doelpunt van het jaar? Jan gaat de concurrentie dus aan met Jack.

    Terug naar deze week. Bunde kwam op bezoek. Normaal ook een geduchte tegenstander, maar eerlijk is eerlijk: als 1 ploeg verdient had om te winnen dan waren het onze Vets wel. Dennis krulde een vrije trap op de paal. Menno trof het latwerk van de driehoek en met nog wat kleine kansjes gingen we rusten. Jan had zijn stagiair Jonas meegenomen. Een ijshockey spelende en Duits en Engels sprekende gast die ook nog een potje kon voetballen zo bleek in de 2e helft. De uitstekend keepende goalie van Bunde keerde ook Jonas zijn schot. De grootste kans kreeg Raymond Lemmens die voor een leeg doel toch nog de paal wist te raken.

    We hadden absoluut meer verdiend maar gelukkig hielden we zelf de 0 door goed ingrijpen van onze inval coach-goalie Bruce Grobbelaar alias Beer van de Meer alias Piet Schrijver. De brilstand was dus de beginstand en ook de eindstand. Jan de Bie lacht het geluk toe want hij won met de loterij ook nog eens een lekkere fles Sjrobbelair. En binnenkort nog meer geluk voor Jan want dan bevalt zijn Nadja van een zoon of dochter. Wordt vervolgd.