• Will Wijnen Memorial Match tijdens De Aftrap op 12 september

  3 februari 2020 was een zwarte dag in de clubhistorie van GSV'28. We verloren onze clubman Will Wijnen die een langdurige strijd tegen zijn ziekte niet kon blijven winnen. GSV'28 is hem én zijn familie en vrienden ontzettend dankbaar voor alles wat hij gedaan heeft voor onze vereniging. Dat geldt ook voor een groep van ongeveer 20 oud-spelers van ons 1e elftal die graag een laatste eer aan hun vriend en leider van toen wil bewijzen. Daarom organiseren we op zaterdag 12 september om 19.30 uur de Will Wijnen Memorial Match. Deze wedstrijd wordt gespeeld op ons Jean Nijsten Sportpark in Genhout.

  De groep van (oud-)spelers en stafleden onder leiding van oud-GSV'28 hoofdtrainer Jean Hoedemakers speelt op deze zaterdagavond een vriendschappelijke wedstrijd tegen een combinatie van huidige GSV'28-leden. Wil jij oud-GSV'ers Jan Haeldermans, Mike Deswijzen, Cliff Hamers, Roger Hermens en vele andere nog een keer (op het veld) zien? Kom dan op zaterdag 12 september naar ons sportpark. Rondom deze wedstrijd staan we als club en oud-spelersgroep nog een keer uitgebreid stil bij de vele mooie herinneringen die GSV'28 aan Will heeft overgehouden.

  We maken er samen met spelers, familie en vrienden een bijzondere avond van.

  Deze wedstrijd vindt plaats tijdens onze seizoensopening 'de Aftrap'. Op deze dag spelen onze Veteranen om 17.00 uur hun wedstrijd tegen IVS. Het is mogelijk om een hapje te eten (vanaf 17.00 uur). Uiteraard geldt ook voor dit evenement dat alle corona-maatregelen gelden. We vragen alle bezoekers en deelnemers deze regels te respecteren.

  Will Wijnen Memorial Match
  Zaterdag 12 september 2020

  Aftrap: 19.30 uur
  Locatie: Jean Nijsten Sportpark in Genhout
  Toegang: gratis, houd rekening met alle geldende corona-maatregelen

  Let op: tussen 17.30 en 18.15 is de kantine alleen geopend voor genodigden. Voor alle anderen (die eventueel ook naar de Veteranen-wedstrijd GSV'28 - IVS willen komen kijken) is het mogelijk om in deze tijdsperiode buiten (in de tenten) een consumptie te nuttigen. Voor 17.30 en na 18.15 gelden alle gebruikelijke (corona-)regels in en rondom onze kantine.