• Winst voor veteranen GSV'28 in kansrijke wedstrijd

    Na de verdiende nederlaag van vorige week tegen Caesar was het tijd om dit recht te zetten tegen de veteranen uit Berg aan de Maas. En dat lukte goed. Vanaf de eerste minuut stond IVS onder druk, wat helaas niet resulteerde in doelpunten. Het duurde tot ver in de eerste helft voordat het schot van Dion Nijsten het net deed bollen. De ban was gebroken. Vlak erna viel de 2-0. Raymond Lemmens zette strak voor en Menno Janssen hoefde maar in te tikken. Dat was ook de ruststand.

    Ook in de tweede helft waren onze Vets de bovenliggende partij. Maar het doelpunt viel aan de andere kant: 2-1. Niet veel later was de stand zelfs gelijk getrokken. De wedstrijd was volledig open en de kansen vlogen de keepers om de oren. Toch viel het doelpunt gelukkig aan onze kant. De keeper van IVS had de bal niet klemvast en zo kon Peter Janssen door de benen van de keeper de winnende goal binnen tikken. In 1 van de vele counters kon Raymond Lemmens de eindstand helemaal in ons voordeel bepalen, maar het vizier stond niet geheel scherp, dus ging de bal van kort bij naast. Maar de winst was gelukkig binnen, na het duel van gemiste kansen.

    De derde helft was ook zeer gezellig want de mannen van Berg aan de Maas verlieten de kantine ook pas laat op de avond. Volgende week het thuisduel tegen gemeentegenoot Spaubeek.