• XXL Feestweekend GSV'28 2 t/m 6 juni 2022

  Na twee jaar zonder feestweekend waarmee GSV'28 traditioneel haar voetbalseizoen gezellig afsluit in een feesttent, zijn we nu blij om te kunnen melden dat we 2 tot en met 6 juni een XXL Feestweekend organiseren. Er is een programma voor ieder wat wils. 

  Donderdag 2 juni, vanaf 18.30 uur 
  Sponsordiner
   
  Na twee onzekere jaren gaan we onze sponsoren weer in het zonnetje zetten. We bieden hen een volledig verzorgde avond aan met heerlijk eten, bijpassende drankjes, een (muzikaal) programma en thuisbrengservice. Alle sponsoren van GSV'28 worden persoonlijk per brief uitgenodigd voor dit evenement. Aanmelden kan via info@gsv28.nl of via leden van de sponsorcommissie. 

  Vrijdag 3 juni, vanaf 18.15 uur 
  Familie- & vriendentoernooi met feestavond in tent
   
  Na het razende succes van het zomeravondvoetbaltoernooi van vorig jaar, zijn we nu weer terug. En hoe. Er zullen dit jaar niet één maar drie categorieën zijn: prestatief,  recreatief en walking football. Er zal gespeeld worden op een kwart veld. De teams moeten bestaan uit minstens 5 spelers + 1 keeper. Wie volgt FC Parkstad op en gaat er met de prijzen vandoor?  

  Wilde het niet zo lukken op het veld die avond? Dan bieden we jullie de uitgelezen kans om revanche te nemen ’s avonds. Na dit voetbaltoernooi duiken we namelijk met z’n allen de tent in om te genieten van wat heerlijke deuntjes en goudgele rakkers. De officiële warming up voor de Biercantus van zaterdag. Geef je team nu alvast op door een mail te sturen naar eventsgsv28@gmail.com  Vermeld daarbij je teamnaam, het telefoonnummer van de teamcaptain en in welke categorie je zou willen worden ingedeeld.  

  Iedereen is vanaf 18:15 uur al welkom en niemand hoeft honger te lijden, er zal namelijk een frietenwagen op ons sportpark staan!

  Zaterdag 4 juni, vanaf 10.00 uur 
  Kienen met heerlijke lunch voor 55+ers
   
  Na een jaar onderbreking door het corona-virus organiseert GSV’ 28 weer een morgen voor de Genhouter 55 plusser en wel op zaterdag 4 juni.

  Het programma van deze morgen ziet er als volgt uit :
  10:00 uur        Ontvangst in de feesttent van GSV’28 met koffie/thee en vlaai.
  10:30 uur     Aanvang kienen. Er zullen een aantal rondes gespeeld worden, met diverse prijzen, Tussen de rondes door zullen pauzes ingelast worden waarin de gelegenheid bestaat om de benen te strekken of een drankje te nuttigen.
  13:00 uur        Iedere deelnemer wordt een lunch aangeboden met koffie, thee en sap
  14:00 uur        Einde van het evenement.

  Voor deelname wordt slechts een bijdrage gevraagd van €8,-. Voor leden van de club van 50 en hun partner is deze morgen gratis. In dit bedrag zijn de kienkaarten inbegrepen. Buiten dit bedrag hoeft u alleen de overige consumpties te betalen.  De betaling kan bij de entree op 4 juni.

  U kunt zich aanmelden via het emailadres info@gsv28.nl met vermelding van uw gegevens. Ook kunt u zich aanmelden bij j Huub Swelsen Op den Hoogen Boom 26 ( 046-4280376)  De aanmelding dient uiterlijk dinsdag 31 mei te geschieden.

  Zaterdag 4 juni, vanaf 20.00 uur 
  Biercantus met Bieske
   
  Meezingen met de meest bekende platen en gezellig met je vriend(inn)en genieten van een gezellige avond in de feesttent? Kom dan naar de inmiddels beroemde en beruchte Biercantus van GSV'28. Zorg ervoor dat je iets aan trekt wat nat mag worden, want droog ga je het zeker niet houden. De avond wordt aan elkaar gespeeld door niemand minder dan de Limburgse feestband Bieske! 

  Entree is gratis deze avond. Maar als je met je groep/team aan een eigen tafel wil zitten, dan vragen wij je wel om deze van tevoren te reserveren via eventsgsv28@gmail.com. Een eigen tafel reserveren kan vanaf 8 personen.   

  Zondag 5 juni, vertrek tussen 11.00 en 13.00 uur 
  Likkepot Trip
   
  Lekker stappen en tussendoor happen? Dat kan zondag 5 juni weer bij onze Likkepot Trip. Een prachtige wandelroute van ongeveer 8 kilometer leidt je langs de mooiste plekjes van Genhout en omstreken. Tussendoor wordt je bovendien heerlijk verwend met allerlei lekkere hapjes. Start- en finish is bij de feesttent op ons Jean Nijsten Sportpark. Iedereen vertrekt tussen 11.00 en 13.00 uur. Kaarten kosten €10,- per stuk en zijn te verkrijgen in onze kantine, bij Huub Swelsen (Op den Hoogen Boom 26 in Genhout), Molin Juwelier (Beek) en Manjefiek (Schimmert). Wees er snel bij, want op = op. 

  Maandag 6 juni 
  De 3e helft: Gezellig in de tent
  Pinkstermaandag spelen de teams van GSV'28 hun laatste competitiewedstrijden van dit seizoen. GSV'28 1 neemt het in Geleen op tegen FC Geleen-Zuid (aftrap 14.30 uur). GSV'28 2 reist af naar Neeritter voor de 'thuiswedstrijd' tegen Veritas 2 (aftrap 12.00 uur). Deze wedstrijd wordt in Neeritter gespeeld, omdat eerder dit seizoen de 'uitwedstrijd' in Genhout werd gespeeld i.v.m. de staat van het veld in Midden-Limburg. GSV'28 4 speelt een thuiswedstrijd tegen De Ster 5 (aftrap 11.30 uur). Dit zou zomaar een kampioenswedstrijd kunnen worden, dus kom in grote getalen ons 4e elftal aanmoedigen! GSV'28 VR1 tenslotte mag om 12.15 uur aftrappen tegen Woander Forest VR1 in Merkelbeek. Bij terugkomst van de uitspelende teams valt er misschien dus wel een heel leuk feest te vieren van GSV’28 4. Maar ook als zij geen kampioen worden, maken we er nog een heel gezellige dag van.