• Elke woensdag Walking Football in Genhout

  Met medewerking van de KNVB en de gemeente Beek is een nieuwe vorm van voetbal geintroduceerd in Genhout: Walking Football.

  U bent zo jong als u zich voelt en nooit te oud om te leren. Dat zijn de basisprincipes van Walking Football. GSV'28 wil deze vorm van voetbal aanbieden voor 55 plussers die op hun oude dag nog lekker actief bezig willen zijn. Het onderlinge contact en waardering zijn erg belangrijk.

  Voetbal hoeft niet snel te gaan om mooi te zijn. Dat bewijst Walking Football waarbij in wandeltempo op een kwart veld gespeeld wordt. Walking Football houdt in dat er tijdens een partijtje niet gerend wordt. Er mogen geen slidings gemaakt worden en de bal mag niet boven heuphoogte komen. Via Walking Football kunt u een leven lang van voetbal blijven genieten. Bovendien kunt u bewijzen dat u uw voetbalstreken nog niet verleerd bent. Daarnaast is het een uitgelezen mogelijkheid om betrokken te raken of blijven bij een vereniging.

  De trainingen, die ongeveer 1 uur duren, vinden elke woensdagochtend om 10:00 uur plaats op het Jean Nijsten Sportpark in Genhout. Na afloop analyseren wij de trainingen in de kantine bij een kopje koffie.


  Heeft u interesse om vrijblijvend aan te sluiten of wilt u meer informatie?
  Neem dan contact op met Huub Swelsen (06-50503003) of via info@gsv28.nl